Skip to main content

Afgelopen week is onze o14 op teambuildingskamp geweest richting Putten.

Woensdag 26 oktober werd er om 8:00 verzameld voor de kantine, waar we om 8:15 vertrokken richting ons verblijf in Putten. Rond 9:00 daar aangekomen, zochten de jongens hun slaapzaal op en werden de bedden opgemaakt. Na de opening, was er vrije tijd en werd door de één het zwembad opgezocht, de ander koos voor een potje darten of tafeltennis.

Om 12:00 was het tijd voor het middageten, waarna er een voetvolleytoernooi op het programma stond. Fanatiek werd er gestreden om de hoofdprijs van, jawel, 30 minuten telefoongebruik 😉 (want ja deze hadden ze om 9:30 allemaal keurig ingeleverd).

Rond 15:00 was het tijd om even op te frissen, waarna de volgende activiteit alweer op het programma stond. We vertrokken naar de Puttereng voor een lekker fanatiek potje bowlen. De prijzen die daar te winnen waren werden mede mogelijk gemaakt door Etos van Twillert.

Om 18:15 kwamen we weer aan bij ons verblijf waar Bram Kornet van Poffertjes van Oma klaarstond om voor alle boys, staf en de ouders die mee waren onbeperkt poffertjes te bakken. Nadat de poffertjes lekker weg gesmikkeld waren was het tijd om met zijn allen op groot scherm naar Ajax-Liverpool te kijken. De voorbereidingen voor het kampvuur waren inmiddels al getroffen en hoe gezellig was dat onder een mooie heldere hemel, er werd er heel wat af gezongen en gelachen. En het bleef op dag 1 nog lang onrustig op het verblijf 😉

Op dag 2 begonnen we om 9:00 met het ontbijt waarna we het bos opzochten voor een lekkere verfrissende boswandeling. Daarna was er weer vrije tijd en pakte iedereen zijn spullen alvast weer bij elkaar. Om 13:00 gingen de trainers de kibbeling ophalen bij Vishandel Evert Hartog en ook dit viel in goede smaak.

Als eind activiteit hadden we de CareRatio super bingo waar fantastische prijzen te winnen waren met als absolute hoofdprijs een Wedstrijd shirt naar keuze. Om 17:15 was het klaar en reden we moe en voldaan weer huiswaarts richting onze prachtige club om af te sluiten met een patatje en een lekkere snack.

Spakenburg o14 dankt alle onderstaande sponsoren voor het mede mogelijk maken van ons fantastische teambuildingskamp. Een herinnering maak je met elkaar!

Bekijk de foto’s

 

Sponsoren teambuildingskamp 014 seizoen 2022-2023

CMC
CareRatio
HAPAM
Heinen & Koelewijn
TinQ
Smedes fine food
VTM
Assurantiekantoor De Jong en van Diermen
Vishandel Evert Hartog
Poffertjes van Oma
Supportersclub de Stormvogel
Albert Heijn Anthon van der Horstlaan
Pruik op maat
Fotografie Jan Erkelens
Bureau Bos
Solide bouw en advies
Heinen Administraties
Matchday
Eutienne & Vermeer
Uw Business online
Hubun
Intraboss
Wim de Graaf systeem plafonds en wanden
JvR afbouw
Bureau Bos
Clico Clean
Pauw Bouw
De Gooise Poelier
John de Graaf t’Stoepje
Dj Nawi
Dj Roy
Career Dev
Vishandel de Zuyderzee
Vishandel Jeroen Blokhuis
Rijschool Vermeer
Robin Pelle
Montage bedrijf Beekhuis
Etos van Twillert
Welkoop Bunschoten
Het Feesthuys
Zwembad de Duker
Snacksalon La Plaza
Klaas Goossensen
Thomas Koelewijn