Skip to main content
Vorige week is het de O-23 gelukt om kampioen te worden. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie werd de directe concurrent, Roda ’46 Leusden, verslagen met 2-1. Het was een dik verdiende overwinning waarbij Spakenburg het zich nog lastig maakte door meerdere grote kansen te missen. 
Trainer Toine Rorije geeft aan: “Het missen van de kansen hebben we wel meer gezien dit seizoen, aan de andere kant laat het ook zien dat we veel kansen weten te creëren. We hebben naast veel kwaliteit ook een leuk groep die goed met elkaar kan opschieten. Ze staan open om beter te worden en er zit veel energie in het team!”
In de O-23 zitten al zes spelers die meetrainen met het eerste. “De stap naar het eerste is een behoorlijke en ik ben benieuwd wie de stap verder kunnen maken en kunnen doorgroeien.”, aldus Toine Rorije.
Na de overwinning en de binnengehaalde titel werd het team uitgenodigd in het sponsorhome voor een toast en de felicitaties. Daarna werd het feest ook onderling nog goed gevierd.
De spelersgroep en staf bedanken in het bijzonder nog Tinq en ‘t Stoepje voor de sponsoring, Klaas van Elten voor de ondersteuning en wij feliciteren via deze weg namens de hele club de O-23 met het behaalde kampioenschap!