Skip to main content
Afgelopen zaterdag is het seizoen voor Spakenburg 1 dan eindelijk begonnen.Helaas kwamen we met een 2-1 nederlaag terug uit Haarlem, maar wat wel als zeer positief mag worden vermeld, is de aanwezigheid van ruim 100 supporters uit Spakenburg en dat is alweer een behoorlijk tijdje geleden. Een bedankje richting de Koninklijke HFC is hierbij zeker op zijn plaats als ook voor de initiatiefnemers van de busreis; Michiel Beukers en Pauline Zwaan.

Zaterdag aanstaande speelt Spakenburg haar eerste thuiswedstrijd tegen Jong Sparta en dat positieve gevoel rondom de eerste uitwedstrijd willen wij zeker een vervolg geven want er is die dag voldoende te doen en te beleven aan de Blauwe zijde van de Westmaat.Om 12:00 uur al staan er maar liefst 3 wedstijden op het programma. Te weten O19, O23 en Spakenburg 2, allen vriendschappelijk, maar zeker de moeite van het kijken meer dan waard. Om 15:00 uur is er de competitiewedstrijd Spakenburg – Jong Sparta Rotterdam en na afloop van die wedstrijd zal er op het door Frank Hartog gerealiseerde extra grote terras een DJ aanwezig zijn die de sfeer zal verhogen.

Tevens zal die middag/avond de eerste presentatiegids worden overhandigd aan voorzitter Klaas Hartog, zullen de nieuwe spelers kort worden voorgesteld en geïntroduceerd, zal de Arjan Moppie bokaal worden uitgereikt en zal onze eigen veilingmeester Sjaak Nel een aantal mooie kavels (waaronder enkele shirts) gaan veilen. De supportersvereniging zal de fanshop de gehele middag geopend houden en zal voor een grandioze verloting zorgen.

Kom zaterdag dus massaal naar de Blauwe zijde van De Westmaat en laat u onderdompelen in alles wat SV Spakenburg u te bieden heeft: wedstrijdspanning, de authentieke Spakenburgse gezelligheid en de onvervalste Blauwe humor! Tot zaterdag!