Skip to main content
Na twee jaar afwezigheid mochten alle pupillen weer genieten van het door de JAC georganiseerde jaarlijkse pupillenkamp.

De vrijdagmiddag stond in het teken van het spelen van verschillende spelletjes waarbij de individuele spelers konden strijden voor de prijzen. Na de prijsuitreiking was het tijd voor een grootst feest om vervolgens het podium te geven aan alle nachtbrakers.

De zaterdag werden alle pupillen ingedeeld in teams van verschillende leeftijden en werd er het traditionele 4×4 toernooi afgewerkt. Wegens het overweldigende succes groeide het toernooi dit jaar uit tot een 5×5 toernooi.

Na de prijsuitreiking kregen de kinderen iets lekkers mee naar huis en hebben de rest van het weekend waarschijnlijk alleen nog maar geslapen…

Een groot compliment voor de JAC die het evenement samen met alle vrijwilligers tot in de puntjes heeft geregeld! En natuurlijk bedanken we alle sponsoren die hebben bijgedragen, zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

Sfeerbeelden van het 4x4 toernooi voor de jeugd van SV Spakenburg op zaterdag 11 juni 2022. Vanwege grote belangstelling groeide het toernooi uit tot een 5x5 toernooi.