Skip to main content

Robin Eindhoven heeft zijn contract met een jaar verlengd en is ook volgend seizoen op de Blauwe zijde van de Westmaat te bewonderen. 

In oktober 2019 kwam Robin Eindhoven over van Aris Limassol uit Cyprus. Vorig seizoen, dat door Corona abrupt werd afgebroken, produceerde Robin vier treffers en tekende hij voor één assist. Nadat de competitie vorig jaar door corona stilviel beproefde hij zijn geluk bij Telstar, maar bij de Witte Leeuwen vond hij dat geluk niet. Spakenburg hield contact met de aanvaller en hij twijfelde geen moment toen de kans zich voordeed terug te keren.

Dit seizoen scoorde de 23-jarige Eindhoven twee goals in zeven wedstrijden, maar helaas raakte hij in de bekerwedstrijd tegen Dordrecht, op 26 oktober, geblesseerd aan zijn enkel. Robin herstelt momenteel goed en hoopt begin januari weer bij de groep aan te sluiten zodat hij de tweede seizoenshelft weer belangrijk kan zijn.

De technische commissie is zeer tevreden dat Robin ook komend seizoen actief is bij SV Spakenburg. Met zijn snelheid en scorend vermogen is hij voor iedere verdediging een plaag.

Namens de vereniging feliciteren we Robin met zijn contractverlenging.