Skip to main content

Samen werken, samen bouwen is een bekende zin uit ons clublied. Als club brengen we dit ook dagelijks in de praktijk met een grote schare vrijwilligers die zich inzetten voor de club. Ondanks al deze trouwe vrijwilligers komen we op veel plekken nog handen tekort en zijn er nog diverse vacatures.

Als club zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers voor de horeca, stewards, trainers, leiders en scheidsrechters. Maar iedereen kan met zijn eigen vaardigheden een bijdrage leveren aan de club. Ben jij technisch onderlegd, of heb je verstand van HR, PR, Marketing, Social media of recht? Ook dan zijn we op zoek naar jou. Iedereen heeft zijn eigen interesses en vaardigheden en daarmee kun je aan bijdrage leveren aan de club. Als jij je ook wil inzetten voor de club, aarzel dan niet om contact op te nemen: jim.donkers@spakenburg.com

We zijn op dit moment dringend op zoek naar vrijwilligers voor de keuken/snackhoek. Het tekort aan vrijwilligers is daar op dit moment zo hoog, dat we moeten overwegen om de keuken (deels) te moeten sluiten. Ook de steward organisatie is met urgentie op zoek naar vrijwilligers. De stewardorganisatie is verantwoordelijk voor het gastheerschap en de orde en veiligheid op het sportpark. Wil jij graag helpen in de keuken of als steward, laat het ons dan vooral weten. Inzet en beschikbaarheid vindt altijd in overleg plaats.

Ook als je op een ander vlak wat wil betekenen kun je contact opnemen. In overleg is er altijd wel iets passends te vinden.

Vele handen maken licht werk!

Met sportieve groet,

Namens Bestuur SV Spakenburg

Jim Donkers – Bestuurslid algemene zaken