Skip to main content

Aanstaande vrijdag is het dan zover. De tweede activiteit in het kader van ons 90 jarig bestaan: de allereerste Blauwe Rook Middag.

Onze Blauwe Rooktoppers staan te popelen om de paling en zalm op traditionele wijze voor u te roken en ongetwijfeld zal het resultaat “fingerlicking good” zijn.

Het weer ziet er aardig gunstig uit. De temperatuur wordt zwoel en rond 17.00/18.00 uur kan er wat neerslag vallen, houd daar a.u.b. wel rekening mee.
Het Visserskoor zal de avond (mede) muzikaal omlijsten dus dat is nog een reden om naar het Blauwe terras te komen.

De prijzen zijn inmiddels ook bekend. Voor een pondje vers gerookte paling of een zalmzijde wordt € 25,= gerekend. Een broodje paling gaat € 5,= kosten en een broodje zalm € 4,=.

Bestellen en afhalen kan ook, gewoon een mailtje sturen naar horeca@spakenburg.com. Geef aan wie u bent, wat u wilt en hoe laat u denkt het te komen halen. Ter plaatse kan worden afgerekend.

Er kunnen ook nog een beperkt aantal tafels worden gereserveerd. Let op: Vier personen maximaal aan één tafel. Ook hiervoor kan een mailtje worden gestuurd naar horeca@spakenburg.com. Maar wees er wel snel bij!
Kortom, een prachtige manier om het weekend in te luiden. Tot vrijdag!

#since1931