Skip to main content
Hup Holland hup! Pakt Nederland deze zomer de Europese titel voetbal?

Het is inmiddels meer dan dertig jaar geleden (1988) dat Oranje zich de beste van Europa mocht noemen. Het wordt weer eens tijd voor een voetbalfeest.

Of moet Nederland de Europese titel toch laten aan één van de favorieten: Engeland, België, Duitsland, Frankrijk of Spanje? Maar wie weet gaat er wel een outsider met de titel aan de haal!

Op vrijdag 11 juni gaat het EK van start. Vanwege het 60-jarig bestaan van het EK wordt het toernooi in elf landen gehouden. Nederland speelt zijn drie poulewedstrijden (tegen Oekraïne, Oostenrijk een Noord Macedonië) in eigen land.

 

Denk jij te weten wie er Europees kampioen wordt? Doe dan mee met de Spakenburgse EK-pool van Heinen & Hopman en de Bunschoter.

Alle inwoners van de gemeente Bunschoten kunnen hier gratis aan meedoen en maken kans op fantastische prijzen!

De eerste prijs is een voetbalreis naar Barcelona inclusief overnachting voor twee personen. De tweede prijs is een volledig verzorgde tocht op de BU 32 voor tien personen en de derde prijs een businessarrangement voor de eredivisiewedstrijd Sparta Rotterdam – Feyenoord voor twee personen. Er zijn in totaal elf prijzen. Voorspel de uitslagen van het EK-voetbal op www.debunschoter-online.nl/ekpool.