Skip to main content
Afgelopen zaterdag mocht voor het eerst sinds lange tijd weer gebruik worden gemaakt van het terras voor de kantine. Maximaal 50 personen verspreid over 25 tafels en minimaal anderhalve meter uit elkaar. Helaas zijn er bij het bestuur signalen binnengekomen dat de regels niet zijn nageleefd en dat betreuren wij ten zeerste.

Hierop heeft het bestuur besloten dat met ingang van vrijdag 28 mei de allerlaatste kans wordt geboden aan de bezoekers van onze horecagelegenheden om te laten zien dat wij ons wel aan de bij iedereen bekende regels kunnen houden. Dit ook om een boete van maar liefst € 4.000,= te voorkomen. Lukt dit echter niet, dan rest het bestuur niets anders dan de kantine PER DIRECT te sluiten. Het terras zal dan pas weer geopend worden zodra er geen of nagenoeg geen regels meer zijn. Dat zou zeer teleurstellend zijn, omdat ook het sluiten van onze horecagelegenheden ons veel schade berokkend als vereniging.

Wij hebben onze inkomsten hard nodig, maar kunnen het ons niet veroorloven grote boetes te moeten betalen. Wij roepen iedereen dan ook op om als rasechte Blauwen te laten zien dat wij het beste voor hebben met de club maar zeker ook met de regels omtrent corona!