Skip to main content

VOORVERKOOP BLAUWE SUPPORTERSVAK

De Spakenburgse derby gaat definitief door! Dinsdagavond 8 maart om 20:00 uur zullen de Blauwen onder leiding van Chris de Graaf de strijd aangaan tegen de rode buren.

Voor het Spakenburgvak zullen kaarten in de voorverkoop gaan vanuit de Blauwe kantine. De voorverkoop start zaterdag direct na de wedstrijd tegen TEC. En op maandagavond vanaf 19:00 uur.

Maximaal 2 kaarten per persoon op vertoon van ledenkaart of identiteitsbewijs.

Koop dus zaterdag of maandag je kaarten en schreeuw en juich onze Blauwe strijders richting de overwinning!

PRE-DERBY FEEST OP ZATERDAG 5 MAART

De derby op dinsdag 8 maart komt steeds dichterbij. Elk Blauw hart klopt met de dag een stukje sneller. Na zo’n lange derby droogte door alle omstandigheden van de afgelopen jaren laten we de kans om een mooi feest te vieren niet liggen! Normaal hadden we natuurlijk de derby donderdag, maar door de doordeweekse derby is besloten om dit te verschuiven naar de zaterdag.

Na de wedstrijd van Spakenburg – TEC, omstreeks 5 uur op zaterdag 5 maart, zal de pre-derby party losbarsten met DJ’s en natuurlijk de Blauwe selectie die aanwezig is.

Elke Blauwe supporter moet hier natuurlijk bij aanwezig zijn om zo de Blauwe spelers met de juiste Spakenburgse overwinningsmentaliteit richting de rode kant van De Westmaat te sturen.

Tot 5 maart en Forza Blauwen!

LAATSTE TRAINING MAANDAG 7 MAART

Onze Blauwe strijders slijpen de zwaarden op maandagavond 7 maart tijdens de laatste training voor de derby.

De Blauwe trouwe supporters zullen daar uiteraard bij aanwezig zijn met fakkels en vuurwerk, om zo ons legioen tot op het bot gemotiveerd richting de buren te sturen! Dus kom ook en feest mee!

Op de maandagavond kan je ook je kaarten nog halen voor het Blauwe uitvak voor tijdens de derby.

DERBY DINSDAG!

Op dinsdag 8 maart is het zover! De Spakenburgse derby is terug van te lang weg geweest.

Om nog meer in de stemming te komen gaat de Blauwe kantine op dinsdag 8 maart los vanaf 16:00 uur.

Er is gratis kibbeling, op is natuurlijk op, dus wees er snel bij!

Vervolgens maken we er vast een mooi Blauw feestje van, dus elke echte Blauwe moet hier bij zijn. Tot dan en Forza Blauwen!