Skip to main content
Naar aanleiding van ons eerdere bericht inzake de gewijzigde coronamaatregelen per 6 november jl. gaat SV Spakenburg het als volgt organiseren:

Van maandag tot en met woensdag zijn de kleedruimtes, kantine, terras en toiletten gesloten. De A-selectie wordt hierop uitgezonderd, zij maken wel gebruik van de kleedkamers en een controle op een geldig coronatoegangsbewijs (CTB, ofwel gevaccineerd, ofwel een negatieve PCR test) zal dan ook plaatsvinden. Kan dat om wat voor reden niet worden overlegd, is trainen/spelen wel mogelijk, alleen kan en mag er door de desbetreffende speler geen gebruik worden gemaakt van de binnenlocaties.

Op donderdagavond wordt er bij de hoofdingang van de Izaak Veerman tribune gecontroleerd op een CTB. Let op: Beide zijingangen blijven gesloten! Alleen die avond zal het sponsorhome ook als kantine dienstdoen! Op zaterdag zal er bij de hoofdingang een toegangscontrole plaatsvinden eveneens op basis van een geldig CTB voor personen van 18 jaar en ouder.
Voor alle buitensporten geldt dat vrijwilligers (waaronder trainers, leiders, onderhoudsprofessionals) en personen die functioneel aanwezig moeten zijn de controle niet geldt. Ouders die rijden bij uitwedstrijden zijn geen vrijwilligers en vallen dus niet onder deze uitzonderingsregel. Ook hier geldt voor spelers van 18 jaar en ouder dat als er geen geldig CTB kan worden overlegd, er wel getraind of gespeeld mag worden maar geen gebruik mag worden gemaakt van een binnenlocatie.

Voor het zaalvoetbal op zowel de donderdag- als vrijdagavond in sporthal de Stormvogel is er voor publiek én sporters vanaf 18 jaar een CTB vereist. Op beide avonden zal bij het betreden van de sporthal de controle plaatsvinden. Geen geldige QR code? Dan mag er helaas niet worden gespeeld of de wedstrijd als toeschouwer worden bekeken.

Wij beseffen en realiseren ons dat er veel van ons wordt gevraagd, dus ook van onze vrijwilligers en ingehuurde krachten met een controlerende functie. Wij doen een beroep op alle sporters en bezoekers die ons park betreden voor enig begrip en te helpen daar waar nodig om alles vlotjes en zonder problemen te laten verlopen.