Skip to main content

Pon Dealer Groep is al 13 jaar sponsor van SV Spakenburg. De autodealer van de merken Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen (Bedrijfswagens) heeft vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk, twee schadebedrijven, een groot occasioncenter in Barneveld langs de A1, een verhuurvloot van ruim 1.300 auto’s en een leasevloot van meer dan 3.500 auto’s in de regio Amersfoort (landelijk een top drie leasemaatschappij met bijna 100.000 auto’s). Een aantal spelers van SV Spakenburg leaset met plezier een auto bij de Autodealer van het Jaar 2021.

Bij Pon Dealer Groep kun je terecht voor mooie automerken en ben je verzekerd van een uitstekende service. Denk daarbij aan haal- en brengservice, leenauto’s en laadvoorzieningen zoals laadpassen. Maar ook het leasen van auto’s, zowel voor bedrijven als private lease en alle zaken die daarbij horen zoals financieren en verzekeren. Pon Dealer Groep ontzorgt de klant en heeft alles onder één dak.

Pon Dealer Groep en SV Spakenburg hebben een aantal mooie raakvlakken: beide zijn gezonde organisaties en gaan altijd voor het beste resultaat. En daar waar Pon Dealer Groep maximale tevredenheid wil creëren bij haar klanten, wil Spakenburg dat bij haar supporters realiseren. Pon Dealer Groep werkt ook als één team, alle onderdelen binnen de groep werken samen en dragen daardoor hun steentje bij aan het eindresultaat. Zoals bij SV Spakenburg de vrijwilligers en alle sponsoren een onmisbare schakel zijn voor een mooie voetbalzaterdag.

 

Meer info over Pon Dealer Groep vind je hier: www.pondealer.nl