Skip to main content

SV Spakenburg doet mee aan de groei van het vrouwenvoetbal in Nederland. Stap voor stap veroveren de voetbalmeiden steeds meer terrein in ons voetballandschap en zien we het voetbalniveau over de volle breedte toenemen.

Wekelijks trainen veel voetbalmeiden uit diverse windstreken bij de UVVA (Utrechtse Vrouwenvoetbal Academie). Voortgevloeid uit de academie die ooit is opgezet om speelsters op te leiden voor de toenmalige Eredivisietak van FC Utrecht Vrouwen. De UVVA biedt ruimte voor meiden die hun voetbaltalenten willen ontwikkelen, maar het richt zich met name op de extra gemotiveerde speelsters in de categorie tot en met 17 jaar. De academie werkt met een vaste groep van gediplomeerde train(st)ers die vele jaren ervaring hebben in het meiden- en vrouwenvoetbal.

Om jullie kennis te laten maken met de trainingsmethode van de UVVA, organiseren SV Spakenburg en de UVVA  proeftrainingen op woensdag 16 juni en 23 juni. Deelname aan de proeftrainingen is kosteloos. Meld je vrijblijvend aan voor deze proeftrainingen door een mail te sturen naar jolanda@svsjeugd.nl of info@uvva.nl. Je kunt je aanmelden tot en met 13 juni.

Vermeld hierbij de volgende info:
– Naam
– Geboortedatum
– Vereniging
– Team
– Positie