Skip to main content

Amerongen Wegenbouw is meer dan alleen een stratenmakerbedrijf, zij zijn een totaaloplossing voor de hele grond-, weg- en waterbouw. Of het nu gaat om de aanleg van een compleet bedrijfsterrein, het graven van een bouwput, het leggen van riolering, de aanleg van een siertuin of een complete weg: Amerongen voert het vakkundig uit! Als vanzelfsprekend beschikt Amerongen dan ook op alle fronten over de benodigde kwaliteits-, veiligheids- en milieucertificaten, en zijn wij VCA** gecertificeerd.

Door een compleet pakket aan producten en diensten aan te bieden is Amerongen in staat om voor elk probleem een oplossing te vinden.

Niet in de laatste plaats is dat te danken aan de platte organisatie, waarin gewerkt wordt met korte communicatielijnen. Hun medewerkers kunnen daardoor snel informatie uitwisselen, snel beslissen en dus snel en zelfstandig werken. Hun medewerkers zijn gemotiveerd en hebben zichtbaar plezier in het werk, wat de kwaliteit van de geleverde werken en producten alleen maar ten goede komt.

De door hun uit te voeren werkzaamheden omvatten onder andere het bouw- en woonrijp maken van uitbreidingsplannen, het realiseren van grond-, bestratings- en rioleringswerken, de aanleg van vijverpartijen, het onderhoud van rioleringen en bestratingen en waterbouwkundige werken.