Skip to main content

Chris de Graaf en Jochem Twisker gaan tot het einde van dit seizoen de sportieve kar trekken bij SV Spakenburg. Het trainersduo wil de Blauwen weer sportief op de rails krijgen, nadat deze week het dienstverband met Eric Meijers is beëindigd na teleurstellende resultaten in de Jack’s League.

Zowel Chris de Graaf als Jochem Twisker zijn gepokt en gemazeld bij SV Spakenburg. Als oud-speler en assistent-trainer onder John de Wolf kent Chris de vereniging op z’n duimpje. Daarnaast heeft hij een korte periode als interim-hoofdtrainer gefungeerd. In de afgelopen periode liep Chris bij de Blauwen stage voor zijn trainerslicentie UEFA A. Tot het einde van dit seizoen heeft hij samen met Jochem de leiding over de A-selectie. Met Jochem keert daarmee de trainer terug die SV Spakenburg in 2014 naar de landstitel wist te loodsen, onder meer via een heroïsche beslissingswedstrijd tegen GVVV in Volendam.


De technische commissie van SV Spakenburg is uitermate tevreden dat beide mannen voor de groep komen te staan. “Jochem heeft aangegeven eventjes wat meer in de luwte te willen werken na zijn periode bij GVVV en de trainersklus bij de Blauwen graag samen op wil pakken. Dit doet hij ook omdat hij onze vereniging een warm hart toedraagt en samen met Chris de hoofdmacht naar sportief rustiger vaarwater wil loodsen. We denken met deze combinatie,  Jochem’s ervaring in het topamateurvoetbal en beider voetbalvisie, een uitstekend duo in huis te hebben om stappen te zetten in de Jack’s League. Daarnaast is het waardevol dat Chris de huidige spelersgroep al goed kent vanuit zijn stageperiode.”

De overige leden van de technische staf, waaronder assistent-trainer Rob van Diermen, blijven dezelfde rol vervullen.