Skip to main content

Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij Terras & Gevelreiniging aan.

Naast het reinigen van afvalcontainers biedt Clico Clean ook de mogelijkheid tot het reinigen van uw terras, tuin en/of gevel. Dit doen zij met professionele materialen. De kosten voor de werkzaamheden spreken we van te voren af zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wat de exacte kosten zijn is afhankelijk van de meerdere factoren. Denk daarbij aan oppervlak, staat van terras/gevel, bereikbaarheid, hoogte etc. Hiervoor komen zij vooraf langs om een inschatting te maken.

Terras reinigen

Kiezen voor Clico Clean is kiezen voor een betrouwbare, betaalbare en kwalitatieve partner. Zij maken uw terras vrij van weersinvloeden, mos, onkruid en algen. Dit doen zij met een uiterste nauwkeurigheid. Na afloop zorgen zij er uiteraard voor dat ze de omgeving netjes achterlaten. Afhankelijk van uw terras reinigen zij met zowel lage als hoge druk. Tevens kunnen zij, indien gewenst, de ondergrond impregneren. Ook behandelingen voor houten vlonders zijn mogelijk.

Gevel | bedrijfspand

Voor zowel particulieren als bedrijven bieden zij de gevelreiniging aan. Zij reinigen de gevel van alle vuiligheid die het moet weerstaan gedurende het jaar. Afhankelijk van de hoogte en reinigingsbehoefte kunnen zij kiezen voor de hogedrukreiniger of telescoopborstel. Alles om uw gevel zo goed en netjes mogelijk weer helemaal blinkend te krijgen. Het is wel goed om aan te geven dat gevelrestauratie niet binnen ons pakket valt. Wanneer u dus opnieuw wilt laten voegen of impregneren kunt u beter kiezen voor een specialist op dat gebied.

Dakkapel

Met hun professionele middelen kunnen zij (in bijna alle gevallen) uw dakkapel volledig reinigen. Een klus die voor u vaak blijft liggen omdat u de middelen niet heeft of niet zo graag zelf op een dak staat. Voor een betaalbare prijs maken zij uw dakkapel weer schoon en is het aangezicht van uw woning weer iets om trots op te zijn.

Overkappingen

Heerlijk, zo’n overkapping in de tuin. Maar die wilt u natuurlijk wel netjes en schoon houden. Clico Clean helpt u hier graag bij. Met hun borstels zorgen zij er voor dat de overkapping weer blinkt.