Skip to main content

Op zaterdag 13 november mocht de sponsorcommissie wederom een aantal nieuwe sponsoren verwelkomen aan de blauwe zijde van de Westmaat, waaronder de Bakkerie.

Ambitie

Bij de Bakkerie is ambitie voor hun ambacht datgeen wat hen drijft. Zij streven naar het verbeteren van hun producten, van de positie van de bakker, naar het optimaliseren van hun service én het versterken van hun netwerk. Daarom onderhouden zij dagelijks contact met hun klanten, garanderen ze de hoogste kwaliteit en ontwikkelen ze concrete plannen voor het versterken van de detailhandel in brood. Zo verwezenlijken zij onze ambitie.

Ambacht

Ambacht is verweven met hun geschiedenis; het geheime ingrediënt van hun brood. Je ziet het terug in het afwegen van het meel, het rollen van bollen, de mensenhanden die hun broden controleren. Die mix van authenticiteit en kennis van zaken gebruiken zij ook om te innoveren met producten, want de wereld staat niet stil. Zo bieden zij een ruime selectie ambachtelijke, luxe en kwaliteitsproducten. Voor ieder wat wils.

De ingrediënten van De Bakkerie

Vakmanschap van vroeger; zij geloven in ervaren bakkers die precies weten wat ze doen met grote liefde voor het vak. Hun kunde houdt het ambacht in ere en is de garantie voor kwaliteit. Daarom vertrouwen zij op het vakmanschap van vroeger

Vrijheid voor vandaag; Bij De Bakkerie bieden ze vrijheid. Als je hulp nodig hebt staan ze voor je klaar. Ze werken met korten lijnen en bieden leveringszekerheid. Heb je iets extra’s nodig? Dan helpen zij je graag

Visie voor de toekomst; Om hun ambacht te behouden voor de volgende generaties hebben zij een duidelijke visie. Ze onderscheiden hen door hun ambachtelijke kwaliteit. Ze zijn op alle fronten bezig met hun visie op de toekomst.