GaragePark is marktleider in het snelgroeiende vastgoedsegment van garageparken met garageboxen. Begin 2021 heeft GaragePark in totaal 34 garageparken in Nederland gerealiseerd, met meer dan 2000 garageboxen. In de loop van 2021 zullen er nog ca 10 garageparken worden gerealiseerd. GaragePark verzorgt het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur.

De boxen bieden multifunctionele opslagruimte, waar ook in gewerkt kan worden. De boxen en parken zijn zeer goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen. De parken beschikken over extra faciliteiten, zoals een postadres voor elke box en een sanitaire ruimte. Een betrokken parkbeheerder zorgt voor het dagelijkse beheer.

De garageboxen voorzien in de groeiende vraag van klein-zakelijk ondernemingen (bouwbedrijven, installateurs, schilders, webwinkels, cateraars, hoveniers, foodtrucks, motoren etc.) naar multifunctionele kleinschalige bedrijfsruimtes. Zowel als koop, voor eigenaars/gebruikers. Alsook huur, waarbij de ruimtes door beleggers worden aangeboden.

Voor beleggers zijn onze garageboxen solide en onderhoudsarme vastgoed beleggingen (ontroerende zaak op eigen naam in het kadaster) met een aantrekkelijk bruto aanvangsrendement van 9%. De lange termijn verwachting van de waardeontwikkeling is uitgesproken positief. Spreiding valt eenvoudig te realiseren. De exploitatie is relatief eenvoudig. Voor beleggers verzorgt GaragePark ook de verhuur, met als mogelijkheid een huurgarantie van een jaar.