Skip to main content
Op zaterdag 1 april, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen OFC, mochten wij maar liefst 6(!) nieuwe sponsoren verwelkomen. 

Peter Verhoeff Funderingstechniek clubsponsor bij S.V. Spakenburg

Peter Aart is een graag geziene gast op de Spakenburgse velden. Na een zeer succesvolle voetbal carrière, onder andere kampioen met het roemruchte Spakenburg 5, gooit ook zijn dochter hoge ogen in de jeugd van S.V. Spakenburg.

Na een lange loopbaan in de funderingstechniek is Peter Aart sinds 2018 werkzaam als zelfstandig Kraanmachinist, heibaas en grondwerker.

 

INTO ACADAMY clubsponsor bij S.V. Spakenburg

Al jarenlang ondersteunt Ingrid onze mooi blauwe vereniging met geweldige ideeën en helpt ze in de uitvoering van de daaruit ontstane initiatieven.

Nu is daar het moment om met INTO ACADAMY toe te treden tot de blauwe businessclub. Haar motto? Alles is communicatie!

Met liefde werkt het team van INTO ACADAMY aan het vergroten van jouw relatiegeluk! De relatie met jezelf, je collega en je klant. Hoe? Doordat jij komt trainen, reflecteren op jouw manier van communiceren. Dat helpt. Dat maakt relaties sterker.

 

Warme Bakker de Graaf clubsponsor bij S.V. Spakenburg

Vol trots mogen wij Warme Bakker de Graaf aan u presenteren als clubsponsor van onze prachtige vereniging.

Bakker de Graaf is een professioneel catering bedrijf gevestigd op bedrijventerrein de Isselt, in Amersfoort. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van lekkere lunches. Ook kunt u bij hen terecht voor bijvoorbeeld buffetten, luxe hapjes en bittergarnituur, maar ook voor het lekkerste gebak en taarten bent u bij Warme Bakker de Graaf aan het goede adres. Ze bezorgen de verse producten in de hele regio Amersfoort.

 

Lier Zonwering clubsponsor bij S.V. Spakenburg

Wij zijn zeer verheugd om Lier Zonwering te mogen verwelkomen binnen onze prachtige blauw vereniging.

Lier Zonwering, gevestigd in Amersfoort, is leverancier van binnen en buitenzonwering, raamdecoratie, glazenschuifwanden en veranda’s.

Nu de zon weer langzaam begint door te komen biedt Lier Zonwering een gigantische korting van maar liefst 15% op alle solar rolluiken. Deze actie loopt helemaal door tot en met juni!

 

Vishandel van der Goot clubsponsor bij S.V. Spakenburg

Soms zijn er berichten waarvan je extra blij wordt en je hart een sprongetje maakt. Wij mogen dan ook met gepaste trots melden dat Vishandel van der Goot als clubsponsor is toegetreden tot de blauwe businessclub.

Claus startte zijn visloopbaan begin jaren ‘80 binnen het familiebedrijf van zijn grootouders: Vishandel Korlaar uit Spakenburg. Hij leerde van jongs af aan de kneepjes van het vak en bracht op diverse markten en standplekken gerookte, gebakken en verse vis aan de man. Inmiddels is Claus al sinds 1997 de trotse eigenaar van Vishandel Van der Goot.

 

Clean machine co-sponsor bij S.V. Spakenburg

Wij zijn zeer verheugd om u te mogen melden dat Clean Machine in de persoon van Johan Pijpers toetreed tot de blauwe businessclub.

Clean Machine is al jaren bezig om kratten in de voedselindustrie grondig te reinigen. Wat ooit begon als een kleine, lokale wasserij is anno nu uitgegroeid tot een landelijke specialist op het gebied van voedselkrattenhygiëne. Een spiksplinternieuw pand met een moderne wasstraat en een eigen kwaliteitslaboratorium waren hiervoor nodig. Het doel is echter in al die jaren onveranderd gebleven: kratten dermate hygiënisch reinigen dat voedsel langer houdbaar is.

 

Namens de sponsorcommissie van Spakenburg willen wij alle nieuwe sponsoren van harte verwelkomen bij onze mooie club!