Skip to main content

Het shirt van SV Spakenburg behoudt komend seizoen dezelfde prachtige uitstraling. Hoofdsponsor Schoonderbeek Bouw blijft prominent de voorkant sieren en TinQ en ’t Stoepje kleuren als shirtsponsor de achterkant. SV Spakenburg is bijzonder trots dat deze drie sponsoren hun contract bij de Blauwen hebben verlengd en daarmee hun derde seizoen ingaan als partners van de Blauwen.

Deze loyaliteit en daarmee continuïteit van de samenwerking ziet het bestuur van SV Spakenburg als een mooi cadeau in het jaar dat de vereniging haar 90-jarig bestaan viert. “Door corona is het competitieverloop de laatste jaren nogal anders geweest, met onder meer ook stopzetting van de competitie. We gaan er vanuit dat komend seizoen onze supporters en sponsoren weer ouderwets kunnen genieten van de beleving op de Blauwe zijde van de Westmaat”, zegt Frank Hartog, bestuurslid commerciële zaken. “In dat licht is het natuurlijk bijzonder mooi dat Schoonderbeek Bouw, TinQ en ’t Stoepje trouw blijven. We hopen hun komend seizoen dan ook te kunnen trakteren op een wervelend seizoen in de Tweede Divisie en de ongekende beleving bij de Blauwen.”

Schoonderbeek Bouw

Schoonderbeek Bouw richt zich op verschillende disciplines binnen de bouw. Zo houdt het bedrijf van directeur Edwin Schoonderbeek zich bezig met projectontwikkeling door het gehele land en is het in Midden-Nederland actief met grootschalig onderhoud, woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw. In Spakenburg heeft Schoonderbeek onder meer de verbouw en inrichting gedaan rond de uitbreiding van Museum Spakenburg in 2008.

TinQ

TinQ is marktleider in Nederland met bijna 400 onbemande tankstations. Met steeds spraakmakende marketingacties, o.a. via de Tinq4U app maakt TinQ tanken leuker voor de klanten. De klant staat centraal. Met Enviem – het moederbedrijf van TinQ – is dit bedrijf al sinds 1999 sponsor bij SV Spakenburg. In onze regio heeft TinQ tankstations in Nijkerk, Baarn, Amersfoort, bij Hotel de Witte Bergen langs de A1 en in Spakenburg, op industrieterrein De Kronkels.

‘t Stoepje

Met SV Spakenburg heeft ’t Stoepje al jarenlang een goede relatie. En de bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland blijft zijn naam prominent verbinden aan de Blauwen. Bakkerij ’t Stoepje bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar en is niet weg te denken van de Nederlandse markten. Welke markt je in ons land ook bezoekt, de kans is groot dat ’t Stoepje aanwezig is om bezoekers te voorzien van heerlijk brood, koek en banket.

Hoofdsponsoren O-23

TinQ en ’t Stoepje zijn naast shirtsponsor van onze hoofdmacht, hoofdsponsoren van Spakenburg Onder-23.

“Bij ’t Stoepje vinden wij het belangrijk dat er veel aandacht geschonken wordt aan jonge talenten, zij zijn onze toekomst en we hebben ze brood nodig. Het is belangrijk om deze talenten aan je te binden en ze te enthousiasmeren. Bij de blauwe is het 0-23 team de toekomst. Wij vinden het dan ook een mooi initiatief dat SV Spakenburg de doorstroom naar de A-selectie wil bevorderen. Door hoofdsponsor te zijn van de 0-23 hopen we dat jonge voetballers worden geënthousiasmeerd en gestimuleerd om de stap naar de A-selectie te maken.” zegt Sjacco Nel, algemeen directeur van Market Food Group.

Robert Offringa, manager Retail bij TinQ is het met Sjacco eens: “We zien onze commitment als een mooi initiatief om iets extra’s te kunnen doen voor de jongere, talentvolle Blauwe spelers. Zoals iedereen vast weet heb ik een enorm Blauw hart en draag ik de jeugd van SV Spakenburg een warm hart toe. Het is fijn dat het heeft geleid tot het steunen van de 0-23, dat in een uitdagende en leuke competitie zich kan meten met talenten van andere mooie voetbalverenigingen.”