Skip to main content

Tiende SV Spakenburg Golf Open, traditie voortgezet! Voor golfers én niet-golfers, dames én heren!

Hij komt er weer aan! Deze keer bij The Links Valley te Ermelo! Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe. De eerste omkeerbare 9-holes golfbaan van Nederland! Zien is geloven, spelen is beleven, het hele jaar door.

Speciaal voor onze blauwe sponsoren heeft de sponsorcommissie een heerlijk golfarrangement samengesteld met daarin voor ieder wat wils. Of u nu deelneemt aan de wedstrijd of u kennismaakt met de golfsport tijdens de PON Dealer Groep Clinic onder leiding van een Pro, iedereen is verzekerd van een sportieve en gezellige middag/avond!

Zoals bij elke editie van het SV Spakenburg Golf Open Business, zal ook nu weer het competitieve aspect gecombineerd worden met een blauwe dosis gezelligheid. Deelnemers die bij eerdere edities aanwezig waren, komen vrijwel allemaal het jaar erna als vanzelfsprekend terug. Dat is niet voor niets natuurlijk! Maak dus plaats in uw agenda om dit sportieve evenement mee te beleven. De dag is geheel verzorgd en het zal u aan niets ontbreken!

Programma
14.00 – Aanmelden bij de receptie/golfshop beneden (vooraf inslaan is mogelijk, zit bij de prijs in)
14.30 – Ontvangst met The Links Valley; Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117, Ermelo
15.00 – Aanvang flights wedstrijd (Titelverdediger: Peter Prins, Prins Schoonmaakdiensten)
15.30 – Aanvang PON Dealer Groep Clinic olv professional incl. gebruik materiaal met aansluitend wedstrijdvorm
va. 17.30 – Einde PON Dealer Groep clinic en binnenkomst flights, start Borrel
18.30 – Aanvang diner en prijsuitreiking
21.00 – Einde programma

De eigen bijdrage is slechts € 100,00 per persoon (excl. btw). U ontvangt hiervoor een factuur. Tot uiterlijk 10-06-2021 kunt u kosteloos annuleren.

Leden die het evenement willen sponsoren (prijzen/golfballen/etc.) zijn meer dan welkom! Dit kunt u aangeven in het aparte veld ‘opmerkingen’. Wij nemen dan contact met u op.

U kunt zelf een taxibusje met aanhanger organiseren bij Huijgen Taxi via 06-53478507. Voorgaande jaren was dit een groot succes om zo gezamenlijk naar de golfbaan te komen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar sponsorcommissie@spakenburg.com

Tot vrijdag 24 juni a.s. op de golfbaan!

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie, Anique van Twillert