Skip to main content

Dit jaar bestaat SV Spakenburg 90 jaar. Voor STYLE CNC Machines is 2021 eveneens een feestjaar: de toonaangevende CNC machinebouwer van Nederland viert namelijk het 30-jarig jubileum. Dat doet de specialist in draai- en freesmachines ‘voor enkel stuks en kleine series’  sinds vorig jaar in een prachtig nieuw hoofdkantoor op Haarbrug-Zuid. Met 62 medewerkers op 6 locaties (verdeeld over 6 landen) worden elk jaar meer dan 160 CNC-machines gebouwd in Spakenburg. In het experience center kunnen potentiële klanten uit binnen- en buitenland (maar ook geïnteresseerde sponsoren van SV Spakenburg) alle CNC-machines en de unieke STYLE-besturingssoftware bekijken, testen en ervaren.

 

“STYLE is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een hardwerkend, internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de bouw van CNC-machines van hoge kwaliteit en eigen R&D afdeling, met passie en liefde voor het vak”, zegt Bastiaan Clement, managing director bij STYLE CNC Machines. “Dat stemt mij trots.” SV Spakenburg is eveneens trots dat zo’n mooi bedrijf al jarenlang trouwe sponsor is. STYLE past bij de waarden die we als voetbalvereniging ook graag uitstralen: hard werken en passie en liefde voor de Blauwen.

 

We danken STYLE CNC Machines voor de loyaliteit als sponsor en hopen het volgende jubileumjaar wederom samen te mogen vieren.