Skip to main content
Onze jeugdteams, de o13-1 en de o13-2, verbleven woensdag 20 en donderdag 21 oktober in Putten waar ze een waar trainingskamp hebben afgelegd.

Om 8:00 uur stond de bus klaar om de beide teams naar hun verblijf te brengen. Eenmaal aangekomen en de tassen uitgepakt te hebben, stapten ze op de gehuurde fietsen op weg naar SDC Putten om te trainen. Na deze fanatiek te hebben afgewerkt en even opgefrist te hebben pakten ze weer de fietsen huiswaarts richting het verblijf. Hier stond de lunch al klaar. Het brood, verzorgd door Bakkerij ‘t Stoepje ondernemers John de Graaf en Marcel Koelewijn, en het beleg door keurslager de Graaf en de Gooische poelier, vonden gretig aftrek. 

 

Om 15:30 uur stapten de boys en staf weer op de fiets voor een lekker uurtje bowlen bij Puttereng. De prijzen van het bowlen werden beschikbaar gesteld door Etos van Twillert. De trek sloeg alweer toe bij de mannen en ook nu stond er bij terugkomst een aangename verassing op ze te wachten. Een 5-tal moeders waren tijdens ons potje bowlen namelijk druk in de weer om een paar honderd pannenkoeken weg te bakken. Na het eten was er tijd voor vrije tijd, waar de 1 koos voor een potje darten of tikkertje ging de ander even zwemmen. 

 

Om 21:00 uur werd er met zijn allen de Champions League wedstrijd bekeken waar in de rust het kampvuur aanging in de prachtige SV Spakenburg vuurkorf (verkrijgbaar bij Merlux), hier bleef het nog lang gezellig. Rond 4:30 uur was het stil in het Douglashouse.

 

De volgende morgen werden de mannen om 8:00 uur gewekt door de trainers voor het ontbijt. Na het ontbijt ging de club gezamenlijk het bos in voor een lekkere ochtendwandeling en een potje verstoppertje. Er stond nog een quiz op het programma, waarna de mannen tot 13:00 uur vrije tijd hadden. Toen stond de kibbeling van Evert Hartog vishandel op tafel ook deze maaltijd viel goed in de smaak. 

 

Inmiddels was Marcel van Mars Game Events ook gearriveerd om een FIFA 22 toernooi te organiseren op de Playstation 4 (deze activiteit werd mede mogelijk gemaakt door FTF Finance en de prijzen door onze supportersclub de Stormvogel.) 

 

Na het FIFA-toernooi was het tijd om de tassen te pakken. Na nog met elkaar pizza te hebben gegeten was het tijd om weer huiswaarts te keren en dit deden we geheel in stijl met de nieuwe spelersbus van het 1e die voor ons klaar stond om ons naar de club te brengen (mede mogelijk gemaakt door onze fantastische jeugdsponsor). Eenmaal aangekomen op de club stonden de ouders de jongens op te wachten en kregen ze uit de handen van de trainers nog een mooi aandenken mee aan dit fantastische trainingskamp die we een herinnering voor het leven mogen noemen.

 

Dit trainingskamp was zonder onze fantastische sponsoren niet mogelijk! We willen namens de spelers en staf onderstaande bedrijven heel hartelijk bedanken!

 

– HAPAM

– CMC

– FTF Finance

– Ivention Bv

– Smedes fine food

– Hubun

– Vishandel Evert Hartog

– TinQ

– De Jong en van Diermen

– Wim de Graaf systeem plafonds en wanden

– Lim Asian Bistro

– Het vishuis Ede

– Ter Beek bouw

– Signhoeve

– Ruisvis

– Stuimer

– CNC Autodoors

– Eutienne en Vermeer

– Muntz

– Abc Banden 

www.pruikopmaat.nl

– VTM Quality

– WelbijWim

– Grand cafe 033

– Voorbach Makelaardij

– Lis Logistics

– Duijst en Timmer

– DJ Roy

– De 2e Ruiter

– Veritec

– Clicoclean

– Van den Hoogen Engineering

– Beekhuis register accounts

– RC Hop Holding

– Duyst Rijwielhandel

– Wedy Techniek

– Match- Arbo

– Vishandel Rick Hopman

– JvR Afbouw

– Remember Tomorrow

– Sterk

– Wittenberg de Bois

– Albert Heijn Anton van de Horstlaan

– Keurslager de Graaf

– De Vitaminebron

– John de Graaf (‘t Stoepje)

– Marcel Koelewijn (‘t Stoepje)

– De Gooische Poelier

– Warme bakker Klaas Hartog

– Etos van Twillert

– Houtlosser Verhuur

– Supportersclub de Stormvogel