Skip to main content

De afgelopen weken hebben zich maar liefst zes nieuwe sponsoren verbonden aan onze mooie blauwe club! De sponsorcommissie stelt je de nieuwe sponsoren graag voor.

  • CareRatio
  • Hopman Ruimtemakers
  • Koelewijn Automotive
  • Schöck Nederland
  • Signhoeve
  • WelBijWim
CareRatio

‘Zorg voor gezonde processen’

Met hun specialisten én het gebruiksvriendelijke ECD van Pluriform Zorg ondersteunen zij zorginstellingen bij het optimaal inrichten van hun zorgprocessen. Van grote tot kleine organisaties, voor iedereen hebben zij een oplossing die je echt helpt om je werk te doen. Vanuit onze passie willen zij de zorg elke dag een beetje beter maken. Daarom staan we altijd voor je klaar en werken zij exclusief met Pluriform Zorg; een hoogwaardig ECD dat efficiënt, effectief en flexibel is. Hun consultants helpen je, op locatie en op afstand, bij de duurzame inrichting van jouw zorgprocessen. Zo zorgen we dat jouw organisatie beantwoordt aan de uitdagingen van vandaag én die van morgen. Dat noemen zij zorg voor gezonde processen.

De overstap naar Pluriform Zorg is meer dan alleen een verandering van ECD. Ook de manier van werken binnen jouw zorgorganisatie verandert. Tijdens de implementatie ben je afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het goed om zaken van tevoren helder te hebben. Samen bekijken ze de mogelijkheden en bepalen ze de omvang van het project. Daarbij kijken ze naar eventuele risico’s en dragen passende maatregelen aan om deze te voorkomen.

Bij CareRatio staat kwaliteit centraal. Die kwaliteit weten ze te waarborgen omdat al hun consultants kennis hebben van zorgprocessen en de functionaliteit van Pluriform Zorg goed kennen. Ondanks het feit dat ook jouw zorgorganisatie uniek is, zijn de processen vaak generiek. Hierdoor weten zij precies hoe jouw zorgprocessen optimaal ingericht kunnen worden in Pluriform Zorg.

Tijdens de implementatie van Pluriform Zorg is het belangrijk om alle disciplines in de organisatie op de juiste manier te begeleiden en ondersteunen. Want eerlijk, het is best lastig om je werkwijze ineens te veranderen, toch? Zij voorzien je van handvatten om de zorgprofessionals binnen jouw organisatie te voorzien van de juiste begeleiding. Zo zorgen ze ervoor dat er draagvlak gecreëerd wordt.

www.careratio.nl

Hopman Ruimtemakers

De ruimte waarin je werkt speelt een grote rol in het welzijn en werkgeluk. HOPMAN ruimtemakers creëert kantoren die werken en verzorgt werkgeluk door de mens centraal te zetten in het ontwerp.

We brengen gemiddeld acht uur per dag op kantoor door. Een goede werkplek is daarom belangrijk. Denk aan een goed werkklimaat zoals een aangename temperatuur en goede luchtkwaliteit. Daarnaast zijn water, voeding, (dag)licht, vitaliteit en comfort belangrijk factoren die bijdragen aan werkgeluk. Biedt jouw kantoor naast een fijne werkplek ook de mogelijkheid om jezelf weer op te laden?

De kracht zit in het totaalplaatje. Van eerste schets tot de overdracht van de sleutels. Hopman Ruimtemakers houdt grip op het gehele proces. Ze bewaken budget en de planning. Zij werken met een vaste groep mensen; de ruimtemakers. Zo weten zij en jij wat je kunt verwachten

Samen met jou komen zij tot een concept dat voor jou werkt. Waarschijnlijk heb je zelf al wat ideeën over de ruimte. Deze nemen zij mee om zo alles uit de ruimte te halen. Hopman Ruimtemakers is gemotiveerd om voor je aan de slag te gaan!

www.hopmanruimtemakers.nl

Koelewijn automotive

Taco Koelewijn is reeds 15 jaar werkzaam in de Automotive. Hij is begonnen bij RCI Financial Services en Renault Nederland. Daarna heeft hij zijn Automotive loopbaan voortgezet bij PON Automotive in verschillende functies. In die periode is hij ook zeer veel in Duitsland geweest en heeft hij een mooi netwerk kunnen opbouwen. De laatste drie jaar heeft hij een import platform opgezet waarbij hij al zijn reeds opgedane ervaring kon gebruiken om voor particuliere en zakelijke klanten hun droomauto te importeren.

Ondernemen heeft hem altijd geprikkeld en na het opzetten van een mooi importplatform heeft hij voor zichzelf de knoop doorgehakt om zelf een bedrijf op te zetten.

Hij staat voor betrouwbaarheid, persoonlijkheid en professionaliteit en hij wil u graag van harte welkom heten in ons pand aan de Produktieweg 4a, 3751 LN in Bunschoten / Spakenburg!

Importeren via Koelewijn Automotive een uitstekende keus!

Persoonlijk

Het zoeken van uw favoriete auto hoeft zich natuurlijk niet te beperken tot Nederland. Zij kunnen uw droomauto ook importeren. Bij Koelewijn Automotive bent u zeker van persoonlijke begeleiding waarbij zij u volledig kunnen ontzorgen. In de 15 jaar lange ervaring in de Automotive en import branche hebben zij een groot netwerk opgebouwd in de Europese landen waarbij Duitsland 1 van hun belangrijkste markten is. Zij werken met verschillende pakketten in hun dienstverlening zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij u past. Door de beperkte overhead kosten kunnen zij zeer scherpe tarieven voor u hanteren waardoor het importeren van een auto nog interessanter wordt voor u. De prijzen die ze tonen zijn Nederlandse rijklaarprijzen, inclusief BPM, BTW, leges, transport, stalling, Nederlands kenteken en luxe kentekenplaten en zijn altijd inclusief garantie tenzij de leeftijd of de kilometerstand dit niet meer toelaat.

Betrouwbaar

Hun nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers uit Duitsland, de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer, zorgt ervoor dat zij zonder enige vorm van stress uw auto importeren. Zij hebben in Duitsland meerdere ingangen om tegen scherpe prijzen “Jahreswagens” te importeren. Dit zijn zeer complete auto’s van de merken Mercedes, Audi en BMW die door medewerkers van de fabrikant ingereden zijn. Deze zijn vaak nog voorzien van Fabrieksgarantie of eventueel jong gebruikte wagen garantie. Tenslotte wordt uw importauto door hun altijd grondig gecontroleerd en is de garantieperiode van een half jaar uit te breiden via onze garantiepartner Autotrust.

Professioneel

Heeft u een mooie droomauto gevonden dan zullen zij u op een hele professionele manier helpen om de auto voor u te importeren in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Indien er tussendoor vragen zijn over het importproces zullen ze u altijd te woord staan en proberen alle onduidelijkheden weg te nemen.

www.koelewijnautomotive.nl

Schöck Nederland

Schöck Nederland b.v. is onderdeel van Schöck Bauteile GmBH uit Baden-Baden, Duitsland. Met 14 vestigingen en 1.000 medewerkers wereldwijd zijn zij een internationaal opererende onderneming.

Schöck staat voor deskundige advisering en betrouwbare producten en diensten. Hun expertise zetten zij in om hoogwaardige en energie-efficiënte oplossingen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de wensen uit de markt. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van verankeringssystemen en wapeningstechniek denken zij graag met onze klanten mee bij complexe vraagstukken.

Met Schöck Isokorf® en Schöck Isolink® als kernproducten bieden zij bewezen en betrouwbare oplossingen voor het thermisch onderbreken van uitkragende bouwdelen en bij sandwichwanden. Om de flexibiliteit in het bouwproces te vergroten ontwikkelden zij daarnaast Schöck IDock®, dé oplossing voor het achteraf verankeren van prefab betonelementen.

Zij investeren voortdurend in de ontwikkeling van hun producten, diensten en medewerkers. Zij stellen dan ook hoge eisen aan hun dienstverlening en hechten veel waarde aan duurzaamheid. In Schöck vindt u een deskundige en ervaren bouwpartner die uw uitdagingen als kansen ziet.

www.schoeck.com

Signhoeve

Signhoeve reclamemakers zet kwaliteit voorop

Signhoeve helpt bedrijven door middel van signing hun bedrijf op de kaart of in de markt te zetten. Signing is het totaal aan producten waar een logo, beeld, boodschap of tekst wordt overgebracht. Hierbij kun je onder meer denken aan voertuigbelettering, gevelreclame, zuilen, freesletters, lichtreclame en wanddecoratie.

John: ,,Signing begint buiten het pand en wordt vaak doorgetrokken naar binnen, op deze manier creëren we eenheid binnen een organisatie. Zoals bewegwijzering rondom een bedrijfspand, logo’s op een pand, borden bij de balie en routing in winkels. Als je trots bent op je bedrijf en je wilt jezelf op een bepaalde manier uiten, dan is signing een uitstekend middel.’’

Signhoeve heeft een duidelijke visie, waarin kwaliteit het toverwoord is. We zijn dan ook geen prijsvechter, maar gaan voor goede kwaliteit. We werken om die reden alleen samen met ervaren mensen. Dat betreft zowel monteurs als ontwerpers die al jaren in het vak zitten. Daardoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Ieder heeft zijn specialiteit en passie. We geloven niet in allround monteurs, een goede en ervaren carwrapper vindt het leuk om auto’s te wrappen/bestickeren, met die passie kom je tot kwaliteit, dat betekent niet dat hij ook sterk is in het monteren van een lichtreclame op hoogte langs een snelweg, daar zijn andere weer goed in. Het is de kunst díe mensen te vinden en op de juiste plek te zetten.

Hun werkwijze

In een eerste gesprek zullen we de wensen en behoeftes van de toekomstige reclame uiting bespreken, dit kan in de vorm van een voertuig zijn, of binnen/buiten reclame op of rondom een bedrijfspand. Door middel van dit vrijblijvende gesprek kunnen we u goed helpen met het inzichtelijk maken van de mogelijkheden.

Na aanvang van het gesprek kunnen we een ontwerp maken. Het ontwerp wordt bij ons uitgevoerd door gerenommeerde ontwerpers die rekening houden met uw wensen. Deze komt de projectbegeleider bij u presenteren, om vervolgens samen tot een perfect eindontwerp te komen. Uiteraard wanneer het bedrijf in kwestie zelf een vormgever in huis heeft, kunnen zij dit zelf verzorgen om kosten te besparen

Wanneer het ontwerp akkoord is, zal de opdracht geheel in eigen beheer worden uitgevoerd door Signhoeve. We maken alleen gebruik van hoogwaardig kwalitatieve producten en zorgen dat het product zorgvuldig wordt geproduceerd. Door onze korte lijnen kunnen onze diensten, afhankelijk van de specifieke producten, soms al binnen enkele weken opgeleverd worden!

Wij geloven niet in allround monteurs, daarom is er een aparte ploeg voor al onze specifieke diensten. De projectbegeleider focust zich op de begeleiding van het project en kan zich daardoor ook richten op de kwaliteit van de oplevering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem eenvoudig contact op via telefoon, mail of WhatsApp. We horen graag uw ideeën en behoeften en stemmen daar de mogelijkheden op.

www.signhoeve.nl

WelBijWim

Zij zijn onafhankelijke en betrokken adviseurs die jou altijd eerlijk en goedverzorgd hypotheekadvies geven. Zij begrijpen dat het kopen van een nieuwe woning een heel belangrijk moment is. Daarom gaan ze tot het uiterste voor je. Ze zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit.

Onafhankelijk

De beste voorwaarden voor jouw hypotheek? Doordat ze onafhankelijk zijn maken ze die belofte altijd waar. Omdat ze onafhankelijk zijn hebben ze de vrijheid om het maximale resultaat voor jou te behalen. Samen bespreken ze alle opties én afwegingen. Zo benutten ze hun kennis, ervaring en hun betrouwbare netwerk voor het realiseren van jouw droom.

Oprecht betrokken

Tijdens de aankoop van een huis zijn er mooie, maar ook best spannende momenten. Daarom kun je altijd bij hun terecht met vragen. Ze luisteren goed en nemen je alle zorgen uit handen. Is er toch onduidelijkheid? Dan zoeken ze dat voor je uit. Door de goede banden met hun partners kunnen ze snel kunnen schakelen én zet iedereen een extra stap. ze weten namelijk wat dat voor jou betekent.

Oplossingsgericht

Zij geloven in een eerlijke hypotheek voor iedereen. Zij gaan dan ook zover als nodig is om dat doel te bereiken. Want waar een wil is, is een weg. Vertrouwen speelt daarin een hoofdrol. Daarom zijn ze eerlijk en duidelijk en dat verwachten we ook van jou. Zo gaan we samen voor jouw ideale hypotheek.

www.welbijwim.nl