Skip to main content
De samenwerking tussen Robin Zwartjens en SV Spakenburg blijft beperkt tot één seizoen. De 22-jarige centrale verdediger en de technische commissie van de Blauwen hebben gezamenlijk besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen.

Afgelopen zomer kwam Robin Zwartjens over van ADO Den Haag, nadat hij eerder onder meer voor Jong FC Utrecht actief was geweest in de Eerste Divisie. De centrale verdediger dacht op de Blauwe zijde van de Westmaat zijn carrière een mooi vervolg te geven, maar helaas liep dat anders. Het aantal speelminuten in officiële wedstrijden is dit seizoen beperkt gebleven tot een korte invalbeurt in de thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys (eindstand 2-2).

 

“Helaas hebben we te weinig van de ontegenzeggelijk aanwezige voetbalcapaciteiten van Robin kunnen genieten bij de Blauwen”, aldus de technische commissie van SV Spakenburg. “Het is jammer dat de samenwerking niet heeft gebracht wat we ervan hadden gehoopt. Om die reden hebben we besloten het contract van Robin niet te verlengen, waar hij overigens alle begrip voor had.”

Namens de vereniging danken we Robin voor zijn inzet voor onze vereniging. En we wensen hem veel succes bij zijn nieuwe vereniging.