Skip to main content

Robin Eindhoven heeft per direct afscheid genomen van onze club om zijn loopbaan een professioneel vervolg te geven bij Telstar. Bij de club uit Velsen heeft Robin een contract voor 2 ½ jaar getekend. Ondanks zijn nog doorlopende contract, wilde Robin nadat Telstar haar interesse kenbaar had gemaakt, graag zijn profdroom verwezenlijken waarna in goed overleg en conform de afgesproken voorwaarden is besloten om hieraan gehoor te geven.

Prima tandem

In oktober 2019 werd de 1.93 meter lange spits door Spakenburg gecontracteerd. Eindhoven speelde destijds voor het Cypriotische Aris Limassol waarvoor hij slechts enkele maanden actief was. Maar de voormalige speler van onder meer Koninkijke HFC en ADO Den Haag (jeugdopleiding) bleek pas na de winterstop speelgerechtigd voor Spakenburg. Na enkele invalbeurten greep de spits zijn kans, doch na vier optredens in de basis werd de competitie wegens corona stilgelegd. In de voorbereiding op dit seizoen scoorde Eindhoven aan de lopende band en vormde hij een prima tandem met Floris van der Linden, zijn voormalige clubgenoot bij de Koninklijke HFC.

Na zes competitieduels (vier competitiegoals) werd de competitie opnieuw voortijdig beëindigd en bleek Eindhoven achteraf tegen Koninklijke HFC (1-2 winst) zijn laatste wedstrijd voor Spakenburg te hebben gespeeld. Hierdoor stokte de teller op slechts veertien officiële wedstrijden voor Spakenburg. Namens de gehele club wensen we Robin veel succes in zijn verdere voetballoopbaan, danken hem voor zijn inspanning voor onze club en hopen hem in de toekomst nog vaak op de blauwe zijde van De Westmaat te mogen verwelkomen.

Robin zelf wil hierbij graag alle Blauwen bedanken: “ik kan terugkijken op een mooie maar ook korte periode bij Spakenburg. Heb de club leren kennen als professioneel maar ook heel warm. Ik ben nog steeds blij voor de kans die ik heb gekregen toen ik door Spakenburg tussentijds werd opgevist op Cyprus en weer op het landelijk podium mijn kunsten kon laten zien. Verder wil ik de bijzonder fijne samenwerking met staf, spelersgroep en vele anderen nog benadrukken, ik zal jullie missen en wens alle Blauwen heel veel succes in de toekomst”.