gemaakt op : 31 mei 2018

Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen

Einde seizoen: overschrijven, aanmelden en stoppen
Het seizoen 2017/2018 is alweer bijna voorbij. Zoals ieder jaar zullen er weer spelers zijn die volgend seizoen voor een andere vereniging gaan voetballen of er helemaal mee stoppen.
De KNVB heeft het papieren overschrijvingsformulier afgeschaft. Ook de oude spelerspas is niet meer nodig. Het overschrijven gaat nu digitaal. Wat blijft is dat een overschrijving uiterlijk 15 juni bij de KNVB moet zijn gemeld.

Voetballen bij SV Spakenburg?
Als je je wilt laten overschrijven naar SV Spakenburg, dan vraag je bij je oude vereniging je KNVB relatienummer op en meld je je vervolgens aan bij SV Spakenburg. Dat kan middels ons papieren inschrijfformulier, via een e-mail aan aanmelden@svsJeugd.nl of hier via de website van SV Spakenburg. 

Kom je van een andere club, geef dan op wat je laatste team was en vermeld ook je KNVB relatienummer erbij! Indien je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij je oude club, dan wordt de overschrijving verder automatisch verwerkt. Een overschrijving moet uiterlijk 15 juni bij de KNVB zijn aangemeld, dus wacht niet te lang.

Vertrekken naar een andere vereniging?
Als je je wilt overschrijven van SV Spakenburg naar een andere vereniging, dan stuur je een e-mail naar onze opzeggen@svsJeugd.nl om dit door te geven en je KNVB relatienummer op te vragen. Met dit nummer meld je je vervolgens aan bij je nieuwe club.
Indien je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan bij SV Spakenburg en je bruikleenspullen zijn ingeleverd, dan wordt de overschrijving verder automatisch verwerkt.

Stoppen met voetbal?
Als je wilt stoppen met voetballen, stuur je een e-mail naar opzeggen@svsJeugd.nl met je gegevens en de mededeling dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Je ontvangt een bevestiging van je opzegging. Pas dan is het definitief. Opzeggen kan t/m 15 juni a.s.
Dit is de enige manier om je lidmaatschap te beëindigen. Een bericht achterlaten bij je leider of trainer is dus niet geldig en verplicht je tot het betalen van contributie voor het nieuwe seizoen.

Andere vragen?
Wil je je lidmaatschap aanpassen of zijn je persoonlijke gegevens gewijzigd, stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie, ledenadministratie@svsJeugd.nl. Voor verder contact kunt u zich richten tot onze secretaris Stefan Menningh. Hij is bereikbaar per e-mail op stefan@svsJeugd.nl of telefonisch op 06-53996734.