Skip to main content

De Harry Hamstra Cup speelt een prominente rol in de voorbereiding van de topclubs uit de regio. In de laatste week voordat de competities weer van start gaan, spelen Sparta Nijkerk, DOVO, DVS ’33, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en Spakenburg om de prestigieuze titel van de Harry Hamstra Cup.

Het moet het topamateurtoernooi in de voorbereiding op de competitie zijn. Dat betekent dat er een toernooi wordt samengesteld met topamateurclubs uit de tweede en derde divisie van het amateurvoetbal. De organisatie van de Harry Hamstra Cup slaagt hier inmiddels jaarlijks in en zo wordt ervoor gezorgd dat het seizoen jaarlijks met prachtige wedstrijdaffiches wordt ingeluid.

 

Het hele wedstrijdschema is als volgt:

  • Vrijdag 29-7, De Westmaat (blauw), Spakenburg – Sparta Nijkerk om 20.00 uur
  • Zaterdag 30-7, De Westmaat (rood), DVS ’33 – DOVO om 13.00 uur
  • Zaterdag 30-7, Westmaat (rood), IJsselmeervogels – Kozakken Boys om 15.30 uur
  • Dinsdag 2-8, De Zwaaier Werkendam, Kozakken Boys – Sparta Nijkerk om 20.00 uur
  • Dinsdag 2-8, Spakenburg – DOVO om 20.00 uur
  • Dinsdag 2-8, Ermelo, DVS’33 – IJsselmeervogels om 20.00 uur
  • Zaterdag 6-8, Ebbenhorst, DOVO – Kozakken Boys om 12.30 uur
  • Zaterdag 6-8, Ebbenhorst, Sparta Nijkerk – IJsselmeervogels om 15.00 uur
  • Zaterdag 6-8 Ebbenhorst, Spakenburg- DVS ’33 om 17.30 uur

 

Er worden wedstrijden gespeeld op verschillende iconische sportcomplexen, zoals een prachtig eerste voetbalweekend op sportpark de Westmaat met op vrijdagavond een wedstrijd aan de Blauwe zijde en op zaterdag wedstrijden aan de rode zijde van het sportpark. Doordeweeks zijn er wedstrijden op onder andere sportpark Panhuis in Veenendaal en sportpark de Zwaaier in Werkendam.

Dit jaar is vv DOVO de titelverdediger van het prestigieuze toernooi. De grote vraag is of de Veenendalers wederom voor een enorme stunt kunnen zorgen of wordt het toernooi dit jaar een prooi voor één van de andere topploegen? De ontknoping is op 6 augustus 2022 op Sportpark de Ebbenhorst.

Wil je ook weten hoe jouw club ervoor staat op de drempel van het nieuwe seizoen?! Koop dan eenmalig een ticket van slechts vijf euro en bezoek daarmee iedere wedstrijd van de Harry Hamstra Cup, doe mee aan een prachtige verloting, en sponsor tegelijkertijd het goede doel ‘verminderen negatieve gevolgen chemo via Vrienden van Meander Medisch Centrum’ dat aan de Harry Hamstra Cup is verbonden.

Mooier kan toch niet, VOETBAL, PRIJZEN EN EEN GOED DOEL steunen, voor maar €5,-! Dat is de Harry Hamstra Cup!