Skip to main content

Ook Hero van Lopik heeft zijn contract bij SV Spakenburg verlengd en speelt ook komend seizoen in het blauw wit. De 20-jarige Spakenburger heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract, met een optie om deze met een extra jaar te verlengen. Na Menno Heus, Koos Werkman, Wimilio Vink, Robin Eindhoven, Tim Brinkman, Youri Koelewijn en Floris van der Linden is Hero de volgende basisspeler die langer actief zal zijn op de Blauwe zijde van de Westmaat.

Hero van Lopik heeft een flink deel van zijn voetbaljeugd doorgebracht bij FC Utrecht en na terugkomst bij Spakenburg werd hij al snel doorgeschoven naar de A-selectie. Hero tekende in december 2019 zijn eerste contract gaat komend seizoen al zijn derde seizoen in. Nadat hij in zijn eerste seizoen veelal speelde als verdedigende middenvelder is hij sinds vorig seizoen rechtsback en startte in alle 19 competitiewedstrijden die sindsdien gespeeld werden in de basis.

De technische commissie van SV Spakenburg is blij dat met Hero de volgende basisspeler voor komend seizoen is vastgelegd. “Het is prachtig om echte Spakenburgers wekelijks te zien in het eerste elftal. Het niveau wordt steeds hoger en dus moeilijker voor ‘eigen jongens’ om aan te haken, maar we zien dat Hero zich enorm goed ontwikkelt en het is dan ook mooi dat we na Youri ook met Hero hebben verlengd.’

Namens de vereniging feliciteren we Hero van harte met zijn contractverlenging.