Skip to main content
Vanavond staat er een heerlijke doordeweekse voetbalavond op de Blauwe zijde van de Westmaat te wachten, tegen UNA zal Spakenburg gaan strijden voor een plek in de KNVB Beker.
De Blauwen hebben tot dusver een moeizame start gekend in de Tweede Divisie. De mannen van Eric Meijers hebben tot dusver vijf punten bij elkaar gesprokkeld. In de eerste wedstrijd werd er gelijk gespeeld tegen Jong Volendam, daarna ging het twee keer mis tegen de kustploegen Scheveningen en Katwijk, tegen Kozakken Boys was er weer een puntendeling en afgelopen zaterdag was er eindelijk de eerste overwinning tegen GVVV.
Aan het aanvallende gedeelte ligt het zeker niet met 10 goals in totaal. Het leeuwendeel heeft Floris vd Linden voor zijn rekening genomen met 5 goals. Daarnaast hebben Dekker, Eindhoven, Vink, Schilder en Van Zundert elk een goal achter hun naam. De achilleshiel van Spakenburg in de eerste wedstrijden was de verdediging, in de eerste vier wedstrijden kregen de Blauwen 10 goals tegen. Lichtpuntje was dat afgelopen wedstrijd tegen GVVV de nul werd gehouden.
De tegenstander van vanavond is UNA. De ploeg uit Veldhoven staat momenteel op plek 5 in de Derde Divisie Zondag. Afgelopen zondag was geen goede generale, tegen het Utrechtse Hercules ging de Brabanders hard onderuit met 4-1. Ook tegen ADO ’20 werd er verloren door de ploeg van Gommans. In de wedstrijden tegen Hollandia, Groene Ster en HSC’ 21 werd er wel gewonnen. Daarmee heeft UNA in totaal 9 punten met een doelsaldo van +1 (tien voor en negen tegen). De mannen op schot bij UNA zijn Serhat Koç (5 goals) en Van Boekel (3 goals).
De toegang tot de wedstrijd van vanavond is gratis voor iedereen, de aftrap is om 20:00 uur, tot dan!