Skip to main content
De TC van Spakenburg heeft voor het seizoen 2023-2024 de contracten van vier spelers verlengd. Het gaat om Koos Werkman (32),  Nick Verhagen (26), Koen Wesdorp (25) en Alessandro Damen (32).

Centrale verdediger Koos Werkman, dit seizoen alweer goed voor vier goals in officiële duels (één in de KNVB-beker), is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen op de blauwe zijde van De Westmaat. In 2019 kwam de in Amsterdam woonachtige sterkhouder Werkman over van HHC Hardenberg.

Rechtsback Nick Verhagen werd na het afgelopen seizoen overgenomen van Derde Divisionist Sportlust’46. De rossige verdediger uit Woerden heeft zich dit seizoen uitstekend ontwikkeld en was in competitieverband tot nu toe twee keer succesvol, waaronder in de derby tegen IJsselmeervogels.

Middenvelder Koen Wesdorp, is net als Verhagen ook bezig aan zijn eerste seizoen bij Spakenburg. De tweebenige technicus is afkomstig van AFC en ontpopte zich de laatste maanden als een aanwinst door zijn creatieve spel.

De uiterst degelijke keeper Alessandro Damen, na het afgelopen seizoen overgekomen van Heracles Almelo – dat hem had verhuurd aan ADO Den Haag – won dit seizoen de concurrentiestrijd van Volendammer Dion Vlak. De geroutineerde Utrechtse doelman kwam in alle competitieduels in actie.

De TC in een reactie: ,,Na het aantrekken van Tom Noordhoff, Tobias Kleijweg, Ahmed El Azzouti en Mukhtar Suleiman en de doorlopende contracten van Youri Koelewijn, Hero van Lopik, Vince Gino Dekker en aanvoerder Floris van der Linden, begint de selectie voor komend seizoen aardig vorm te krijgen. We zijn heel blij dat een groot deel van de huidige basis reeds vastligt, daarnaast lopen er uiteraard nog de nodige gesprekken met huidige spelers. Ook de technische staf is hier uiterst content mee.”