Skip to main content
SV Spakenburg heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Yannick Zeeman. De 22-jarige centrale verdediger komt over van Derde Divisionist DOVO uit Veenendaal en heeft een contract voor een jaar getekend.

Yannick Zeeman is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij DOVO. In die drie voetbaljaargangen is de linksbenige centrale verdediger uitgegroeid tot een van de bepalende spelers bij de rood-witte formatie uit Veenendaal. In die drie seizoen op Panhuis heeft hij 55 wedstrijden gespeeld voor de Derde Divisionist. Aan het begin van dit seizoen vormde Yannick met Barry Beijer – aanvoerder van de Blauwen in het kampioensjaar 2018 – het centrale verdedigingshart bij DOVO. En komend seizoen gaat de 22-jarige linkspoot de strijd aan met Frank Schilder en Koos Werkman voor een plek in het verdedigingscentrum van SV Spakenburg.

Op de Blauwe zijde van de Westmaat komt Yannick enkele bekenden tegen. Daaronder hoofdtrainer Eric Meijers, die hem in 2017 liet debuteren in de hoofdmacht van Achilles’29. Na een seizoen en 16 duels in de benen voor de formatie uit Groesbeek vervolgde Yannick zijn voetbalcarrière bij DOVO.

De technische commissie van SV Spakenburg is zeer tevreden dat Yannick volgend seizoen uitkomt voor de Blauwen. “We denken dat hij uitstekend bij onze club en speelwijze past. Yannick is een stabiele jongen en heeft zowel bij Achilles’29 als DOVO laten zien dat hij voetballend sterk is. Daarnaast heeft hij in het linkerbeen een goede voortzetting in de benen.”

Namens de vereniging heten we Yannick van harte welkom bij onze Blauwen. Tot volgend seizoen!