Skip to main content
SV Spakenburg is per direct op zoek naar nieuwe Blauwe Smurfen, oftewel Blauwe voetballertjes in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar die bij onze mooie vereniging komen voetballen. Het gaat om zowel jongens als meisjes die zich kunnen aanmelden, iedereen is welkom! Je hoeft niet alleen te komen, je mag altijd vriendjes of vriendinnetjes meenemen om samen lekker te komen voetballen. Je leert bij ons het voetballen op spelende wijs en het draait allemaal om plezier en gezelligheid!
Je kan geheel vrijblijvend komen voetballen op woensdag van 15:45 tot 16:45 uur en op zaterdag van 9:00 tot 10:00 uur. Als je uiteindelijk beslist om lid te worden bij onze gezellige en mooie club, dan krijg je een volledig tenue cadeau van onze trouwe jeugdhoofdsponsor HAPAM!
Wil je een indruk krijgen van een van de vele activiteiten die wij organiseren voor de Blauwe Smurfen, kijk dan snel onderstaande video!
Voor meer info kan je appen of bellen met 0652141477. Onze bevlogen en gezellige jeugdtrainers kijken uit naar jullie komst!