Skip to main content
Onze trouwe verdediger Koos Werkman speelt alweer vier seizoenen bij SV Spakenburg en heeft inmiddels de honderd wedstrijden aangetikt. Tegen TEC speelt hij alweer wedstrijd nummer 101 en daarom zal hij voor de aftrap gehuldigd worden.
Koos Werkman begon zijn Blauwe carriere in het seizoen 2019/2020 toen hij overkwam van HHC Hardenberg. Ook Hardenberg was hij lang trouw, daar speelde hij meer dan honderdvijftig wedstrijden in het oranje. De centrale verdediger blinkt uit in het positiespel en weet door slim spelen vaak de angel uit de aanval te halen, ook dit jaar getuigd daarvan, Koos Werkman pakte dit seizoen geen enkele gele kaart in de competitie. Alleen tegen Groningen in de beker werd hem de gele prent voorgehouden.
Ook scorend staat de geboren Groninger zijn mannetje. In de honderd wedstrijden wist Werkman voor Spakenburg al vijftien keer het net te vinden en bij Hardenberg was hij vijfentwintig keer trefzeker. Koos Werkman zal ook volgend jaar in het Blauw te bewonderen zijn en wij kijken er naar uit om te genieten van zijn verdedigend sterke spel en zijn dreiging bij corners en vrije trappen.