Skip to main content
We zijn blij, trots en dankbaar te kunnen melden dat Schoonderbeek Bouw, TinQ en ‘t Stoepje ook volgend jaar weer sponsor zijn bij SV Spakenburg. 

In het huidige seizoen schitterde Spakenburg in de KNVB-Beker en prijkten fier en trots Schoonderbeek, TinQ en ‘t Stoepje op de shirts van onze Blauwe helden en we zijn als vereniging en bestuur verheugd dat ook volgend jaar Schoonderbeek, TinQ en ‘t Stoepje weer prominent aanwezig zullen zijn op ons Blauwe tenue. We kijken uit naar wederom een schitterend seizoen waarin ook in de reguliere competitie gestreden zal worden om de prijzen. 

SCHOONDERBEEK BOUW

Schoonderbeek Bouw is volgend seizoen weer hoofdsponsor van SV Spakenburg. Het toonaangevende bouwbedrijf uit Amersfoort heeft het contract met een jaar verlengd. Het bestuur van SV Spakenburg is bijzonder trots en dankbaar dat Schoonderbeek Bouw alweer het vierde seizoen ingaat als hoofdsponsor.
 
Bouwbedrijf Schoonderbeek is in 1924 opgericht en de afgelopen decennia heeft het familiebedrijf een sterke groei doorgemaakt. Schoonderbeek Bouw richt zich op verschillende disciplines binnen de bouw. Zo houdt het bedrijf van directeur Edwin Schoonderbeek zich bezig met projectontwikkeling door het gehele land en is het in Midden-Nederland actief met grootschalig onderhoud, woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw. In Spakenburg heeft Schoonderbeek onder meer de verbouw en inrichting gedaan rond de uitbreiding van Museum Spakenburg in 2008.

TINQ

TinQ is marktleider in Nederland met bijna 400 onbemande tankstations. Met steeds spraakmakende marketingacties, o.a. via de Tinq4U app, maakt TinQ tanken leuker voor de klanten. De klant staat centraal. Met Enviem – het moederbedrijf van TinQ – is dit bedrijf al sinds 1999 sponsor bij SV Spakenburg. In onze regio heeft TinQ tankstations in Nijkerk, Baarn, Amersfoort, bij Hotel de Witte Bergen langs de A1 en in Spakenburg, op industrieterrein De Kronkels.

‘T STOEPJE

Met SV Spakenburg heeft ’t Stoepje al jarenlang een goede relatie. De bekendste en grootste franchiseformule in brood, koek en banket op de markten in Nederland blijft zijn naam prominent verbinden aan de Blauwen. Bakkerij ’t Stoepje bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar en is niet weg te denken van de Nederlandse markten. Welke markt je in ons land ook bezoekt, de kans is groot dat ‘t Stoepje aanwezig is om bezoekers te voorzien van heerlijk brood, koek en banket.

HOOFDSSPONSOREN O-23

TinQ en ’t Stoepje zijn naast shirtsponsor van onze hoofdmacht ook dit jaar weer de hoofdsponsoren van Spakenburg Onder-23.

Vorig jaar gaven beide sponsoren het volgende aan waar ze nog steeds achterstaan:
“Bij ’t Stoepje vinden wij het belangrijk dat er veel aandacht geschonken wordt aan jonge talenten, zij zijn onze toekomst en we hebben ze brood nodig. Het is belangrijk om deze talenten aan je te binden en ze te enthousiasmeren. Bij de Blauwe is het 0-23 team de toekomst. Wij vinden het dan ook een mooi initiatief dat SV Spakenburg de doorstroom naar de A-selectie wil bevorderen. Door hoofdsponsor te zijn van de 0-23 hopen we dat jonge voetballers worden geënthousiasmeerd en gestimuleerd om de stap naar de A-selectie te maken.” zegt Sjacco Nel, algemeen directeur van Market Food Group.

Robert Offringa, manager Retail bij TinQ: “We zien onze commitment als een mooi initiatief om iets extra’s te kunnen doen voor de jongere, talentvolle Blauwe spelers. Zoals iedereen vast weet heb ik een enorm Blauw hart en draag ik de jeugd van SV Spakenburg een warm hart toe. Het is fijn dat het heeft geleid tot het steunen van de 0-23, dat in een uitdagende en leuke competitie zich kan meten met talenten van andere mooie voetbalverenigingen.”