Skip to main content

Waar wij al 91 jaar van overtuigd zijn heeft dinsdag 28 februari iedereen kunnen zien; SV Spakenburg is de mooiste club van Nederland! 

Daar wil je natuurlijk bij horen en lid van zijn! Dat kan heel gemakkelijk via: https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBBZ43E

Je kan komen voetballen en spelend lid worden, maar je kan uiteraard ook niet-spelend lid worden en genieten van al het moois bij de Blauwen! Waar kan je dan aan denken? Je hebt allereerst gratis toegang tot alle competitiewedstrijden thuis van SV Spakenburg, daarnaast word je onderdeel van een hele grote Blauwe familie (meer dan 1700 leden gingen jou al voor), ben je van harte welkom op alle feesten en evenementen die de club organiseert en als klap op de vuurpijl heb je voorrang bij het kopen van kaarten voor bijzondere wedstrijden zoals de bekerwedstrijden.

Bijzonder is daarbij nog een understatement, want met LEF, PASSIE & STRIJD laat Spakenburg jouw Blauwe hart sneller kloppen! Als je daar lid van bent, dan voel je de trots en maak je onderdeel uit van onze prachtige Blauwe vereniging!

Tot snel en Forza Blauwen!