Skip to main content

Roy Terschegget heeft bij de TC aangegeven aan zijn laatste seizoen bij Spakenburg bezig te zijn. De ervaren middenvelder acht de tijd rijp om een stapje terug te gaan doen.

De 34-jarige spelbepaler kwam met hoge verwachtingen in 2019 naar de blauwe kant van de Westmaat maar wist tot dusverre door zijn kruisbandblessure en de door Corona onderbroken competities slechts in 16 competitie- en 2 bekerwedstrijden van waarde te zijn.

Deze twee factoren zijn dan ook de voornaamste redenen voor “de Pirlo van het amateurvoetbal” om te kiezen voor een lager spelende club: “Het is aan het einde van dit seizoen mooi geweest, ik wil op een lager niveau actief blijven en wil dit gaan combineren met het behalen van mijn trainersdiploma’s. Zover is het nu echter nog niet, ik beloof alle supporters om in de tweede helft van dit seizoen het beste van mij nog te zullen laten zien.”

Wij respecteren de beslissing van Roy en zijn ervan overtuigd dat hij zijn carrière bij ons op een waardige wijze zal afsluiten.