Skip to main content

De Blauwen mogen zich in de laatste voorronde van de KNVB Beker gaan opmaken voor een duel tegen VV Scherpenzeel. Het treffen zal plaatsvinden op de vertrouwde Blauwe Westmaat en Spakenburg heeft daarmee dus het thuisvoordeel.

In de de eerste voorronde schakelde Scherpenzeel de tweede klasser RKVV Zwaluw VFC uit met 1-5. Afgelopen seizoen werden de Scherpenzelers in de competitie kampioen. In de eerste klasse D liet het LRC Leerdam met vijf punten achter zich. In de districtsbeker stond de ploeg in het blauwwit in de finale tegenover dorpsgenoot Eemdijk. In een zeer doelpuntrijk treffen trokken de groenen aan het langste eind door met 3-6 te winnen. Bij Scherpenzeel lopen twee zeer bekende gezichten. Barry Beijer en Olivier Pilon beginnen aankomend seizoen aan hun tweede jaar bij de ploeg uit Gelderland. In de aanloop naar de beker-pot tussen Spakenburg en Scherpenzeel volgt nog een uitgebreide voorbeschouwing.

Standaard zullen alle bekerwedstrijden worden ingepland op woensdagavond 20 september om 20:00 uur. Alleen als beide teams aangeven te willen schuiven is de wedstrijd een dag eerder of een dag later.