Skip to main content
SV Spakenburg is als ambitieuze en succesvolle amateurclub bezig met het doorontwikkelen van de Jeugdopleiding. Voor het komend seizoen zijn wij daarom op zoek naar extra onderbouwtrainers als aanvulling van ons huidige trainersteam voor de jeugd t/m 12 jaar.

Als trainer van S.V. Spakenburg beschik je over een goede en heldere voetbalvisie die aansluit op de visie van Spakenburg. Wij willen binnen onze club herkenbaar voetbal spelen met 3 A’s (Aanvallend, Attractief en Agressief). Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent voor S.V. Spakenburg een goed uithangbord naar alle partijen (spelers, ouders en andere verenigingen). Respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen.

Je bent daarnaast betrokken betrokken bij de rest van de vereniging, de club dat zijn we namelijk samen! Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten. Coachen is je op het lijf geschreven en je bent in staat om je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Je beschikt minimaal over het KNVB diploma pupillen- of juniorentrainer, hebt ervaring in het trainen en coachen van jeugdspelers en bent bereid te investeren in je verdere trainersloopbaan.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een één van de meest toonaangevende amateurverenigingen van Nederland. We hebben een professioneel team staan in de jeugd en willen de komende jaren onszelf doorontwikkelen naar één van de betere jeugdopleidingen in de regio.

Meebouwen?

Wil jij meebouwen aan onze jeugdopleiding en zorgen voor een herkenbaar eigen gezicht in Spakenburg 1 (Tweede Divisie)?

Neem dan contact op met de Hoofd Jeugd Opleiding Maurice Pot (maurice.pot@spakenburg.com) of met onze jeugdsecretaris Nars Malestein (Nars.Malestein@Spakenburg.com)