Skip to main content
Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen De Treffers, mochten wij wederom een groot aantal nieuwe sponsoren verwelkomen. 

Clubsponsor: Soratus B.V.

Soratus is een softwareontwikkelingsbedrijf dat in 2017 werd opgericht. Ontstaan uit een passie voor technologie en niets leuker vinden dan oplossingen bedenken voor technische uitdagingen. Door nauwgezet te luisteren naar de specifieke behoeften van elke klant, creëren zij op maat gemaakte software-oplossingen die hun werk vereenvoudigen en hun uitdagingen aanpakken.

Soratus is er om klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core-business.

Marcel de Graaf; van harte welkom bij de businessclub!

Clubsponsor: Visspeciaalzaak De Rode Mul

Vol trots mogen wij Visspeciaalzaak de Rode Mul aan u presenteren als clubsponsor van onze prachtige vereniging.

Gerwin Zijl was in de jeugd een begenadigd keeper en maakte deel uit van één van de meest succesvolle generaties van de afgelopen 3 decennia. Een carrière als profvoetballer lag daarom ook lange tijd binnen handbereik.

Heden ten dage is Gerwin samen met zijn vrouw Margriet de eigenaar van Visspeciaalzaak De Rode Mul. Gerwin heeft van jongs af aan het vak bij zijn ouders geleerd en Margriet heeft vanaf haar 15e op heel veel diverse markten gestaan. Sinds 2012 hebben zij de krachten gebundeld. Zij doen dit met liefde voor het vak en voor hun klanten.

Gerwin bedankt voor het vertrouwen en welkom bij de blauwe businessclub!

Clubsponsor: Vlagtoppers

Met 30 jaar ervaring in de vlaggenwereld is uw bestelling bij Vlagtoppers in vertrouwde en vakkundige handen.

Onder het motto “beloofd is beloofd” zorgt Hans Nachtegaal er met zijn team voor tegen de scherpste prijzen en onder de beste condities te kunnen leveren. Daarbij is duurzaamheid één van de speerpunten. Van vlag tot parasol en van beachflag tot spandoek. Alles is leverbaar.

Hans, welkom bij de blauwe businessclub.

Co-sponsor: Profield

Wij zijn zeer verheugd om u te mogen melden dat Profield toetreed tot de blauwe businessclub. Via Tim van Halteren zijn zij toegetreden tot onze businessclub.

Tim kennen we binnen onze prachtige vereniging als een begenadigd talent die in zijn jeugd jaren nog een tijdje voor de jeugd van F.C. Utrecht is uitgekomen. Nog steeds is Tim wekelijks om het blauwe sportpark te vinden en speelt hij zijn wedstrijden tegenwoordig in ons Tweede elftal.

Bij Profield draait alles om machines Profield bemiddeld professionals die machines ontwerpen, bouwen, bedienen, repareren én onderhouden. Een team van technisch specialisten die jou matchen met je droombaan.

Profield, van harte welkom binnen de blauwe sponsoren familie.

Co-Sponsor: Jachthaven Nieuwboer

We hebben er weer één! Zo’n echte blauwe, die inmiddels 50 jaar als spelend lid actief is, die uiteindelijk toetreedt tot de businessclub.

Camping- en Jachthaven Nieuwboer is een familiebedrijf op loopafstand van het centrum en onze blauwe club. Havenmeester Albert doet er samen met Joep (zoon), Josine (dochter) en collega’s alles aan om het de gast naar hun zin te maken.

De laatste jaren zijn de diensten uitgebreid met onder andere bootverhuur, fietsverhuur en niet te vergeten, de camping! De camping beschikt over seizoenplekken voor caravans, camperplekken en twee luxe safaritenten. Ook is het mogelijk om met een tentje te overnachten op het terrein.

Albert, Joep en Josine van harte welkom binnen de blauwe sponsoren familie.